Cannot manage newly created Minecraft instance

  • 112 Views
  • Last Post 2 weeks ago
  • Topic Is Solved
DarkSylph posted this 2 weeks ago

OS Name/Version: CentOS 8

Product Name/Version: AMP v1.8.8.0

Problem Description: Cannot manage newly created Minecraft instance

Steps to reproduce:

  • Setup AMP using script. New instances set to use Docker.

  • Create new Minecraft instance.

  • Confirmed new instance was successfully created in Docker.

  • Receive following error whenever try to access that instance.

Http Request

An error occurred while sending the request.

Thrown by the 'Core' plugin while performing the 'GetAPISpec' method.

Related Link:

Advanced Details

at Net.Sockets.NetworkStream.EndRead (IAsyncResult asyncResult)

at IO.Stream+<>c.b_451 (IO.Stream stream, IAsyncResult asyncResult)

at Net.Http.HttpConnection.FillAsync ()

at Net.Http.HttpConnection.ReadNextResponseHeaderLineAsync (Boolean foldedHeadersAllowed)

at ADSModule.WebMethods.Servers (m.Http.IHttpRequest request, String id, String REQ_RAWJSON)

Actions taken to resolve so far:

  • Refresh page
  • Restart instance
  • Restart AMP
  • Try Firefox
  • Try Chrome

  • Liked by
  • Rockett
Order By: Standard | Newest | Votes
Ohno2 posted this 2 weeks ago

this is a known problem for the 1.8.8.0 version. I was just having a problem with mine. you need to change to the nightly build version (1.9.0.0)

Mike posted this 2 weeks ago

AMP 1.9 has just shipped, so set up a fresh install and see if the issue persists.

DarkSylph posted this 2 weeks ago

AMP 1.9 has just shipped, so set up a fresh install and see if the issue persists.

I upgraded to 1.9 and made sure to upgrade my management instance to 1.9 as well. I deleted and recreated the Minecraft instance and receive the exact same error when trying to manage it.

Do I still need to do a fresh install? What steps would I need to do for a fresh install on CentOS 8?

Rockett posted this 2 weeks ago

Same issue here, but I got this after updating to version 1.9, creating a new minecraft server instance doesnt work either. Trying to connect directly to the manage server IP:8081 gets stuck on loading plugin 3/3 LocalBackupFilePlugin

The instance is definitely up and can be seen in "ampinstmgr table" but is unmanagable

Mike posted this 2 weeks ago

Run ampinstmgr --nocache upgradeall

  • Liked by
  • Rockett
  • DarkSylph
Rockett posted this 2 weeks ago

This solved this issue for me, Hopefully it works for the OP

DarkSylph posted this 2 weeks ago

This worked for me. I had to delete and recreate my instance but it worked after that.

Close