McMyAdmin lost its config

  • 45 Views
  • Last Post 14 March 2019
samwarez posted this 14 March 2019

OS Name/Version: Debian 9.8 VM on ESXI 6.0

Product Name/Version: McMyAdmin Professional v2.7.1.0

Problem Description: I got this server up and running great last night, but today when I logged in I found mcmyadmin was not running. I went to start the server it acted like it was the first time, things like "Warning : No Minecraft configuration file found (Normal on a first start)" cropping up, complained about the default password, etc. I get into the web interface and see all of my settings have cleared out and the plugins directory is empty, again it seems I am at square zero.

so I figure "great, something overwrote the mcmyadmin directory". However, McMyAdmin.conf is there and exactly how I left it, I open it up and all my settings are there, my plugins are in the plugin directory. So it seems the server interface is not able to read its own directory or something.

Steps to reproduce:

  1. Install and setup McMyAdmin
  2. Wait a day.

Actions taken to resolve so far:

  1. Rebooted the server
  2. Restarted McMyAdmin,
  3. Searched for any other directory McMyAdmin could be looking in and found none.
  4. Banged head on desk

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 14 March 2019

Probably a permissions issue. Check which user owns the files v.s. which user it's running as.

Also if you have a pro licence I'd highly recommend upgrading to MCMA3.

samwarez posted this 14 March 2019

Probably a permissions issue. Check which user owns the files v.s. which user it's running as.

everything is owned and run from my user, infact mine is the only user on the system. root is disabled and the files are at least readable by all. Also this happened a few hours after everything was working fine.

Also if you have a pro licence I'd highly recommend upgrading to MCMA3.

I might give that another go, but I ran into some issues setting that up.

Close