ADS Instance Manager wont start

  • 102 Views
  • Last Post 4 weeks ago
  • Topic Is Solved
nero posted this 4 weeks ago

When I try to start the ADS Instance Manager something seems to go wrong

./ampinstmgr StartInstance ADSInstance
    [Info] AMP Instance Manager v1.4.8.2
    [Debug] Starting process /sbin/ldconfig
    [Debug] Working Directory: /var/server/amp
    [Debug] Arguments: -p
    [Debug] Started process with ID 24154

When I execute the following command

/sbin/ldconfig -p

I get the following result [https://hastebin.com/usamuzifoz.vbs]

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 4 weeks ago

I'm guessing you're on Ubuntu 17.04? Download this version instead: https://cubecoders.com/Downloads/ampinstmgrNightly.zip

nero posted this 4 weeks ago

Sorry, I forgot to mention that I am using Ubuntu 16.04.3 LTS

When I use the Nightly version it seems to work, although the command line doesn't let you know.

./ampinstmgr StartInstance ADSInstance
[Info] AMP Instance Manager v1.4.8.4 built 23/09/2017 22:43
[Debug] Release spec: Nightly - built by CUBECODERS/BuildBot on CCL-DEV
[Debug] Starting process /sbin/ldconfig
[Debug] Working Directory: /var/server/amp
[Debug] Arguments: -p
[Debug] Started process with ID 24284
[Debug] Starting process /bin/uname
[Debug] Working Directory: /var/server/amp
[Debug] Arguments: -m
[Debug] Started process with ID 24285
[Debug] Loading instances from /var/server/amp/.ampdata/instances.json...
[Debug] Loaded 2 instances.
[Info] Starting Instance: 'ADSInstance'
[Debug] Running /usr/bin/tmux -f /dev/null new-session -s "AMP_ADSInstance" -d "cd '/var/server/amp/.ampdata/instances/ADSInstance' --; /var/server/amp/.ampdata/instances/ADSInstance/AMP_Linux_x86_64 "
[Debug] Starting process /usr/bin/tmux
[Debug] Working Directory: /var/server/amp/.ampdata/instances/ADSInstance
[Debug] Arguments: -f /dev/null new-session -s "AMP_ADSInstance" -d "cd '/var/server/amp/.ampdata/instances/ADSInstance' --; /var/server/amp/.ampdata/instances/ADSInstance/AMP_Linux_x86_64 "
[Debug] Started process with ID 24286
[Info] Waiting for AMP instance to start...
[Error] Failed to start AMP. Exit code was 0
[Info] This instance failed to start. Run './ampinstmgr LastLog ADSInstance' to view it's most recent log.

ampinstmgr LastLog ADSInstance result

./ampinstmgr LastLog ADSInstance
[Info] AMP Instance Manager v1.4.8.4 built 23/09/2017 22:43
[Debug] Release spec: Nightly - built by CUBECODERS/BuildBot on CCL-DEV
[Debug] Starting process /sbin/ldconfig
[Debug] Working Directory: /var/server/amp
[Debug] Arguments: -p
[Debug] Started process with ID 24319
[Debug] Starting process /bin/uname
[Debug] Working Directory: /var/server/amp
[Debug] Arguments: -m
[Debug] Started process with ID 24321
[Debug] Loading instances from /var/server/amp/.ampdata/instances.json...
[Debug] Loaded 2 instances.
[Warning] Couldn't start the editor to view the log. Specified cast is not valid.

Finally, the ADS Instance Manager is accessible again and seems to work.

Close