AMP Error MissingMethodException

  • 171 Views
  • Last Post 6 days ago
  • Topic Is Solved
Awen posted this 2 weeks ago

Hello, i have Windows Server 2016 and AMP 2.3.0.4, after the last update, I am encountering this error and i can't connect to the interface.

LOG :

[19:26:38] [GSMyAdmin Warning]    : Current time zone is set to Paris, Madrid - Servers should ideally be UTC to avoid time-zone related issues [19:26:38] [GSMyAdmin Info]       : OS: Windows / x8664 [19:26:38] [GSMyAdmin Info]       : CPU: * [19:26:38] [GSMyAdmin Info]       : AMP Instance ID: * [19:26:39] [GSMyAdmin Info]       : Loaded ADSModule version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:39] [GSMyAdmin Info]       : Loaded FileManagerPlugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:39] [GSMyAdmin Info]       : Loaded EmailSenderPlugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:39] [GSMyAdmin Info]       : Loaded WebRequestPlugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:39] [GSMyAdmin Info]       : Loaded LocalFileBackupPlugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:39] [GSMyAdmin Info]       : Loaded CommonCorePlugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:39] [GSMyAdmin Info]       : ADSModule requests dependency InstanceManagerPlugin... [19:26:40] [GSMyAdmin Info]       : Loaded InstanceManagerPlugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:40] [GSMyAdmin Info]       : ADSModule requests dependency SystemUserManagerPlugin... [19:26:40] [GSMyAdmin Info]       : Loaded SystemUserManagerPlugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:40] [GSMyAdmin Info]       : Loaded steamcmdplugin version 1.0.0.0 by CubeCoders Limited [19:26:40] [Core Info]            : Metrics server started OK on port 12820 [19:26:44] [GSMyAdmin Notice]     : Using keypair with fingerprint * [19:26:44] [FileManager Info]     : SFTP Server started on 0.0.0.0:2223 [19:26:44] [GSMyAdmin Info]       : Websockets are enabled. [19:26:44] [GSMyAdmin Info]       : Webserver started on http://0.0.0.0:8580 [19:26:44] [WebServer Warning]    : RouterTimer@10Hz with 2 jobs started [19:26:44] [GSMyAdmin Info]       : Checking for AMP updates... [19:26:44] [GSMyAdmin Info]       : AMP is up-to-date. [19:26:49] [InstanceManager Info] : Waiting for AMP instance to start... [19:26:49] [System Notice]        : AMP instance * is now running. [19:26:50] [InstanceManager Info] : Waiting for AMP instance to start... [19:26:50] [System Notice]        : AMP instance * is now running. [19:26:51] [InstanceManager Info] : Waiting for AMP instance to start... [19:26:51] [System Notice]        : AMP instance * is now running. [19:27:11] [GSMyAdmin:Anonymous Warning] : Returned exception from API call Core/Login [19:27:11] [Core:Anonymous Error] : MissingMethodException [19:27:11] [Core:Anonymous Error] : [0] (MissingMethodException) : Method not found: 'Void GSMyAdmin.Authentication.UserInfoSummary.setIsLDAPUser(Boolean)'. [19:27:11] [Core:Anonymous Error] : at GSMyAdmin.Authentication.InternalAuth.Authenticate(IHttpRequest Request, String Username, String Password, String Token, Boolean TokenRequested, List`1& Permissions, String& NewToken, UserInfoSummary& UserInfo, String& Reason) at GSMyAdmin.WebServer.WebMethods.() at GSMyAdmin.WebServer.WebAttributes.InvokeMethod(String MethodName, JObject Data, IHttpRequest request, IWebSession Session, WebMethodsBase MethodsClass, String RawRequest) at GSMyAdmin.WebServer.APIService.InvokeAPI(IHttpRequest request, IWebSession Session, JObject Data, String RequestModule, String RequestMethod, String RawRequest)

I looked for but was not found a solution, the installation, again, of the update did not work.

Thanks !

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 1 weeks ago

  • Stop all AMP instances
    • Run AMPs installer in repair mode
    • Run 'ampinstmgr --nocache upgradeall'
    • Reboot

Awen posted this 1 weeks ago

Hello, when i run Amp installer in repair mode, i get this error :

The file 'steamcmdplugin.dll' cannot be installed because the file cannot be found in cabinet file 'cab1.cab'. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package.

And when i run 'ampinstmgr --nocache upgradeall', the launcher crash instantly.

Mike posted this 6 days ago

Download a fresh copy of the installer. Do an uninstall/reinstall if necessary (this won't affect your existing AMP instances, it's just the instance manager)

Awen posted this 6 days ago

No change... Same Error... And 'ampinstmgr --nocache upgradeall' is not recognized as a possible command

Close