Cannot login from outside server

  • 403 Views
  • Last Post 3 days ago
  • Topic Is Solved
AfroGarach posted this 3 weeks ago

I'm on Centos 7. Port forwarding is done, firewall done. If I try telnet x.x.x.x:8080 can connect. If I try from a web browser (firefox-chrome-safari), outside network or from lan, only spins and cannot connect. From inside the server, I can login without problems. I have tried everything: SELinux off, firewall off, reinistall AMP, etc.

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 3 weeks ago

Do you have anything other than AMP on the system? If not I'd strongly recommend switching to either Debian or Ubuntu. There's something weird going on with CentOS that I cannot reproduce. It's some weirdness with the firewall.

AfroGarach posted this 3 weeks ago

Hello! Nothing else running on the system, is a dedicated server. Before the last updates, AMP was running fine on CentOS 7.

Mike posted this 2 weeks ago

Updates to what, CentOS or AMP?

AfroGarach posted this 2 weeks ago

AMP

Mike posted this 2 weeks ago

Try running the following command as root:

yum -y reinstall "*"; sync; reboot

Do not skip the reboot, I also advise taking a backup of the server before running this command.

AfroGarach posted this 2 weeks ago

It didn’t work.

Mike posted this 2 weeks ago

Hmm, does a new instance have the same issue?

AfroGarach posted this 2 weeks ago

Yes

Cytecor posted this 2 weeks ago

I'm having the same issue. I've uninstalled firewalld (it was disabled before and still had the same problem) and the problem is still occurring.

I tested with a brand new installation of centos 7.6 and a new install of amp 1.8.3.4 and it occurs there too.

A netstat -l shows that 8080 is not listening.(with or without the firewall installed)

Justin posted this 1 weeks ago

I am having the same issues. Not able to figure out a fix for this. No attempt at troubleshooting seems to be working

Mike posted this 1 weeks ago

What does AMPs log say? Also check ampinstmgr ports INSTANCENAME to see what it shows as listening/open.

Justin posted this 1 weeks ago

What does AMPs log say? Also check ampinstmgr ports INSTANCENAME to see what it shows as listening/open.

[Info] Instance is currently running.

[Info] LISTENING 8086 TCP (Core.Webserver.Port)

[Info] LISTENING 25565 TCP (MinecraftModule.Minecraft.PortNumber) - Unverified

Ports are open through system firewall and network

Mike posted this 1 weeks ago

Firewalld is a frontend on iptables, does iptables show rules that would allow the ports thru?

AfroGarach posted this 1 weeks ago

Output

ampinstmgr ports ADS01
[Info] AMP Instance Manager v1.8.3.2 built 31/07/2019 14:42
[Info] Release spec: Release - built by CUBECODERS/BuildBot on CCL-DEV
[Info] Port usage for ADS01 (ADS01)
[Info] Instance is currently running.
[Info] LISTENING    8080    TCP (Core.Webserver.Port)

AfroGarach posted this 1 weeks ago

Yes: ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:webcache ctstate NEW

Mike posted this 1 weeks ago

Try running the following (as root)

iptables -A INPUT -m state --state NEW -p tcp --dport 8080 -j ACCEPT

Replacing 8080 with whatever port ADS is running on.

AfroGarach posted this 1 weeks ago

No, that didn’t work.

Mike posted this 6 days ago

If you set up a reverse tunnel in SSH can you connect that way?

AfroGarach posted this 6 days ago

No, but with SSH tunel, at least opens the website, but without the login fields, only shows the AMP logo...

Mike posted this 5 days ago

Ah, press CTRL+F5 when you're in that state.

Show More Posts
Close