Notification windows won't go away on Minecraft instance

  • 53 Views
  • Last Post 15 September 2017
FlashDeviant posted this 15 September 2017

OS Name/Version: Windows 10 Creators Edition

Product Name/Version: AMP Release "TN/SR2"

Problem Description: I am running on my Minecraft instance with a custom Sponge Vanilla Jar directly from Sponge's website. I wasn't able to use the built-in sponge download as I don't wish to use SpongeForge. Upon starting the server, the appropriate notification appears as the server begins setup, but after the 'Done' line is sent to the console, the notification will not disappear and on the status screen the button still says 'abort'. The server still works correctly on the client side, however, no issues there. It just seems to me that AMP isn't identifying when the startup sequence has finished. When the server stops the notification goes away properly and the buttons on the status screen reset back to normal.

Steps to reproduce:

Step 1 : Create a Minecraft Instance through ADS with standard settings

Step 2 : Set the jar up with the Sponge Vanilla Jar (1.11.2-6.1.0-BETA-19)

Step 3 : Start the server

Actions taken to resolve so far: I have remade the instance multiple times and attempted to restart it also but have found no changes

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 15 September 2017

What's the format of the "Done" line as it appears in the MC server log?

FlashDeviant posted this 15 September 2017

Just as an expansion on my investigation, I have implemented a standard Minecraft 1.11.2 jar and the notification and buttons operate as normal, maybe this is a Sponge compatibility issue?

EDIT: I have also tried launching with Sponge Forge with the jar being downloading through the instance manager and this works also, so I'm fairly sure this is an issue with the Sponge Vanilla jar I have added

Mike posted this 15 September 2017

Did you tell AMP that it was sponge instead of just telling it the Jar file with the standard settings?

FlashDeviant posted this 15 September 2017

Did you tell AMP that it was sponge instead of just telling it the Jar file with the standard settings?

Yes I did, the done line is as follows:

[00:11:59 INFO]: Done (8.923s)! For help, type "help" or "?"

Close