panel displaying in plain text when behind apache2 proxy

  • 155 Views
  • Last Post 21 May 2020
  • Topic Is Solved
Oldmun posted this 21 May 2020

Hi,
I've recently started using AMP to host a minecraft mod pack on a local machine (ubuntu). as well as AMP, I am running apache2 webserver, and a python/flask server (I'm not sure that server is the right word here, more details later). I have my virtualhost setup to send:
www.domain.com (with an alias domain.com) to my apache webserver (just index.html that redirects to a pdf file),
game.domain.com to go to my python/flask server using wsgi_mod for apache,
and amp.domain.com through a proxy and reverse proxy to port 8080 and therefore to amp.

both websites are running perfecting when accessed through the domain, and AMP runs perfectly when accesesed through localip:8080. but when i access amp through amp.domain.com it displays in what i can only describe as plaintext. https://imgur.com/B22F5yg

my virtual host for amp looks like

...
< virtualhost="" *:80="">
ProxyPreserveHost On
ProxyRequests Off
ServerName amp.domain.com
ProxyPass / http://localhost:8080
ProxyPassReverse / http://localhost:8080
< virtualhost="">

what am I missing?

thanks in advance

Oldmun

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 21 May 2020

We only offer support for using Nginx as a reverse proxy for AMP and not Apache I'm afraid. Extensive configuration is required to make this work but AMP can automatically configure nginx for you.

Oldmun posted this 21 May 2020

Ah, that’s a shame, I probably should have looked into that before starting with apache haha.
thank you for your response regardless.
time to learn how to use nginx I guess

Close