Problematic installation error: no web interface

  • 45 Views
  • Last Post 3 weeks ago
  • Topic Is Solved
Ertuit posted this 3 weeks ago

Hello, I have a problematic problem. Everything work (no installation errors.. A) And I made sure that the ip and harbour was open and accessible. But I can't find the web interface. My web browser tells me that they can't find anything on the ip and the port they have entered. Thank you for your help <3 if="" you="" want="" more="" details="" :="" log="" etc...="" :="" i'll="" be="" here.="" ertuit="" if="" you="" want="" more="" details="" :="" log="" etc...="" :="" i'll="" be="" here.="" ertuit="">

Order By: Standard | Newest | Votes
Ertuit posted this 3 weeks ago

A bug... on the text... : I'm cursed.

Server OS : Debian 9 stretch stable latest AMP version. For reproduce my issue : To reproduce my problem, install AMP on a debian 9 machine, follow the official tutorial, put a url instead of ip (0.0.0.0.0) and install the ADS instance. If everything works out for you, I'm cursed. To solve it, I modified the configuration file of the ADS instance as follows: IPBinding=0.0.0.0.0 Webserver. port=20000

(I only modified the numbers after the sign " = " and I didn't touch anything else) I tried with several different ports, several ip. I totally uninstalled and reinstalled AMP once (I won't re-install it again I'm afraid to end up with only one license: stress...)

For AMP, I installed only the ABS instance.

BUT the web interface does not display to the requested ip and port. Instead, my browser tells me that it can't find anything, and reassay later... (it's funny my browser)

Ertuit posted this 3 weeks ago

Yes, the big text is not done on purpose and returns to the line are not counted.... The presentation is atrocious.......

Mike posted this 3 weeks ago

Have you added a firewall rule to allow through port 20000 TCP in iptables/firewalld?

Ertuit posted this 3 weeks ago

Yes, but.... The topic is not solved.....

Ertuit posted this 3 weeks ago

However, I have executed this command on my terminal: iptables -A INPUT -p tcp -m tcp --dport 20000 -j ACCEPT

The problem is not the firewall, the iptables commands work ( yes, there are 3 port 20000 which are open on internet and accept everything.... ) https://www.noelshack.com/2018-01-5-1515192512-feu-au-poudre.png iI It's the config file of This is the configuration file of the ABInstance therefore......

Yes. https://pastebin.com/qdDi99vV

https://pastebin.com/PfcjjvdC

Yes.... The Webinterface is in.... : [11:13:33] [WebServer:System Info] : Webserver started on 20000:8080 ... I have edit the ip and the port and........OMG It work !!!!!! Thank you very much <3 :)="">

Mike posted this 3 weeks ago

Well it's not listening which implies the instance isn't running.

If you do ./ampinstmgr start INSTANCENAME does it report that the instance has started?

  • Liked by
  • Ertuit
Close