Rust Oxide - Generating configuration JSON file issue

  • 39 Views
  • Last Post 2 weeks ago
  • Topic Is Solved
Pandee posted this 2 weeks ago

Hello,

I'm using Ubuntu 14.04

Running AMP 1.5.2.0

My Rust Oxide instance, seems to not generate the relevant json Configuration files, upon startup.

I tried to place my plugins under 258550>oxide and the one under myserveridentity the configuration files are not generated under the config folder..

Ideas?

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 2 weeks ago

AMP doesn't produce a config file for Rust, it uses command line flags to apply any settings.

Pandee posted this 2 weeks ago

I'm sorry Mike. I meant to say it was for oxide plugins.

Mike posted this 2 weeks ago

Not something that AMP is responsible for or is involved with. I'd suggest asking the Oxide forums.

panpan posted this 2 weeks ago

Ok thanks Mike, Will do.

Pandee posted this 2 weeks ago

Hey Mike.

I feel like the oxide part of the amp installation/update isn't working?

Not getting much help on the discord or forums for rust

Mike posted this 2 weeks ago

Are you on the Nightly version of AMP? The URL changed at one point.

panpan posted this 2 weeks ago

Hey Mike,

Yes I was using the nightly version of AMP. I did an upgrade with the nightly flag just then. Now the login will just circle around on the webpage.

I tried clearing the web browser cache as well.

panpan posted this 2 weeks ago

Perhaps I should re-make the instance...

Mike posted this 2 weeks ago

Re-update to nightly and do CTRL+F5 in the UI (may be SHIFT+F5 depending on what browser you're using)

Close