Rust Oxide - Generating configuration JSON file issue

  • 275 Views
  • Last Post 12 January 2018
  • Topic Is Solved
Pandee posted this 09 January 2018

Hello,

I'm using Ubuntu 14.04

Running AMP 1.5.2.0

My Rust Oxide instance, seems to not generate the relevant json Configuration files, upon startup.

I tried to place my plugins under 258550>oxide and the one under myserveridentity the configuration files are not generated under the config folder..

Ideas?

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 09 January 2018

AMP doesn't produce a config file for Rust, it uses command line flags to apply any settings.

Pandee posted this 09 January 2018

I'm sorry Mike. I meant to say it was for oxide plugins.

Mike posted this 09 January 2018

Not something that AMP is responsible for or is involved with. I'd suggest asking the Oxide forums.

panpan posted this 10 January 2018

Ok thanks Mike, Will do.

Pandee posted this 11 January 2018

Hey Mike.

I feel like the oxide part of the amp installation/update isn't working?

Not getting much help on the discord or forums for rust

Mike posted this 11 January 2018

Are you on the Nightly version of AMP? The URL changed at one point.

panpan posted this 11 January 2018

Hey Mike,

Yes I was using the nightly version of AMP. I did an upgrade with the nightly flag just then. Now the login will just circle around on the webpage.

I tried clearing the web browser cache as well.

panpan posted this 11 January 2018

Perhaps I should re-make the instance...

Mike posted this 12 January 2018

Re-update to nightly and do CTRL+F5 in the UI (may be SHIFT+F5 depending on what browser you're using)

Close